top of page

Lior Sivan Group

Public·11 members

Mən tez-tez dostlarımdan onlayn platformalarla bağlı

Hər kəsə salam! Mən tez-tez dostlarımdan onlayn platformalarla bağlı tövsiyələr soruşuram, amma hər kəsin zövqü fərqlidir. Kimisi dizayna baxır, kimisi sürətə, mən isə istifadəçi parametrlərinin çevikliyinə baxıram. Məsələn, bildirişləri fərdiləşdirmək, mövzu seçmək, ya da məlumatları yeniləmək imkanı mənim üçün vacibdir. Azərbaycanda bu cür imkanlar təqdim edən platformalar varmı? Tövsiyyələrinizi gözləyirəm.

3 Views
Lilit Relis
2 days ago

Həftənin sıx günlərindən sonra həftəsonu özümü bir az şımartmaq və yeni bir şeylər etmək istəyirəm. Bu həm əyləncə, həm də yeni biliklər əldə etmək üçün əla fürsətdir. Dünən, məhz belə bir axtarış zamanı maraqlı bir platforma tapdım. Həmin sayt ünvanında yerləşir. Bura daxil olan kimi anladım ki, vaxtımı boş yerə sərf etməyəcəm. Hər şey o qədər aydın və sadədir ki, heç bir təlimata ehtiyac duymursan. İstədiyin bölməni tapmaq üçün sadəcə bir neçə klik kifayətdir. Bundan əlavə, bu platformanın təklif etdiyi seçimlər olduqca genişdir. Hər kəs öz zövqünə uyğun bir şey tapa bilər. Mən burada keçirdiyim vaxtdan çox razı qaldım. Artıq bu sayt mənim ilk seçimimdir.

© Powered and secured byWix

bottom of page